Secret Bright – Valkaisugeeli

EtusivuKauneustuotteetSecret Bright – Valkaisugeeli

75.00

OSTA HETI!

Osasto:

Kuvaus

Paljon kysytty intiimialueen vaalennusgeeli on saapunut. Tehokkaasti ihoa vaalentava geeli tekee pepustasi kauniin. Valkaisugeeliä voidaan käyttää myös muiden vartalon alueiden pigmenttimuutosten vaalentamiseen.

Käyttö:
Levitä geeliä hoidettavalle alueelle kahdesti päivässä 3-6 viikon ajan. Levitä aamuisin ja iltaisin suihkun tai käyttöalueen puhdistamisen jälkeen.

Secret Bright sisältää luonnon yrttejä ja yhdisteitä, jotka voivat auttaa parantamaan yleistä ihon laatua, kuten kosteuttavia vihreän teen, rypäleiden siemenien ja intialaisen karviaisen uutteita. Secret Brightin aktiiviset aineet ovat kojic happo, alfa-arbutiini ja maitohappo. Nämä luonnolliset ainesosat auttavat vaalentamaan ja tasoittamaan ihon sävyä aiheuttamatta ärsytystä. Alfa-arbutiini on tehokas yksinäänkin, mutta kun se yhdistetään kojic- ja maitohappoon, se on vieläkin tehokkaampi. Maitohappo auttaa muita ainesosia tunkeutumaan syvemmälle ihoon.
Nämä lempeät ainesosat takaavat ihon vaalentamisen vahingoittamatta intiimejä alueita.

Secret Bright geelin ainesosat:
Aqua (deionisoitua vettä), beeta-glukaaneja, butyleeniglykoli, kojic happo, alfa-arbutiini, Camellia sinensis lehtiä (vihreä tee) uutteita, Chondrus crispus (karrageeni), dinatrium-EDTA, emblica phyllanthus (Intian karviainen) uute, ethylhexylglycerin, hydroksietyyliselluloosa, morus bombycis root-uutteet, omenahappo, maitohappo, fenoksietanoli, palorypälehappo, saxifraga sarmentosa uutteet, Scutellaria baicalensis root-uutteet, natriumhydroksidia, ja vitis vinifera (viinirypäleen siemenistä) uutetta.

Ei raskaana oleville eikä imettäville.

Pullokoko: 59 ml.