Kaikki meistä tietävät, kuinka lähes jokaisella miehellä on jonkinlainen pakkomielle suuseksiin. Suuseksi on luultavasti yksi yleisimmistä aiheista joista seksiterapeutit ja neuvojat puhuvat ja eikä ihmekkään sillä moni mies nauttii siitä suunnattomasti. Tässä sinulle muutamia vinkkejä joilla suuseksi onnistuu ja voit miellyttää miestä.

 

Perustekniikka suuseksissä:

Peitä hampaasi huulilla ja tee suustasi ”O”:n muotoinen äläkä liikaa venytä huuia vaan pidä ne enemmänkin rentona ja pehmeinä. Ota yhdellä kädellä kiinni peniksen juuresta ja liikuta penis suuhusi niin pitkälle kuin tunnet kykeneväsi ja samalla niin, että olosi on edelleen mukava. Tämän jälkeen pidä penistä suussasi noin 1-2 sekunttia jonka jälkeen hitaasti liuta se ulos suustasi ja samalla voit esimerkiksi ottaa katsekontaktin mieheen. Tämän jälkeen voit alkaa toistamaan liikettä. Muista myös hyödyntää liikkeen aikana kieltäsi pyörittämällä sitä varren ympärillä pitäen sen mukavasti kosteana.

 

Tuleeko minun todella imeä sitä suuseksin aikana?

Ei, itse asiassa liika imeminen voi voi tuntua jopa hänestäkin epämukavalta. Sen sijaan yksinkertaisesti työnnä penistä sisään ja ulos suustasi ja pysyttele mahdollisimman lähellä häntä. Suuseksissä tärkeintä on itsevarmuus ( vaikka et olisikaan aivan varma mitä teet) ja nauttia siitä (innotuneisuus, voihkiminen, ”mmmm” äänet ).

 

Mitä voin tehdä käsilläni suuseksin aikana?

Jos yrität antaa nautintoa pelkästään suullasi, tulet viemään häneltä paljon nautintoa pois. Toisen käden tulisi olla kiinni peniksen varressa ja liikkua suun mukana. Toisella kädellä voit ohjailla esimerkiksi miehen ruumista sillä monesti mies saattaa vahingossa innostua liikaa ja laittaa omat kätensä pääsi taakse ja työntää päätäsi ja hänen penistään syvemmälle suuhusi. Voit tällöin vaikkapa napauttaa häntä hellästi merkiksi siitä (; Voit myös hellästi kosketella miehen kiveksiä jos hän pitää tästä. Katsele hänen reaktiota ja kysele jälkeenpäin pitikö hän siitä.

 

Mitä jos hänen peniksensä haisee ?

Pyydä häntä pesemään se. Voitte esimerkiksi käydä yhdessä pesulla pestä toistenne paikat. On täysin normaalia pyytää pesua ennen suuseksiä, varsinkin jos edellisestä suihkukerrasta on kauan ja olette hikoilleet päivän aikana.

 

Jos hän laukeaa, onko pakko niellä ?

Ei ole, on täysin hyväksyttävää ottaa penis pois suusta juuri ennen hänen laukeamistaan ja viimeistellä työ pelkästään vaikkapa käsillä. Voit myös esimerkiksi antaa hänen laueta rinnoillessi mikä on useimmille miehille vieläkin kiihottavampi kokemus kuin sinun nieleminen. Voit myös kertoa tämän hänelle etukäteen jolloin hän voi yrittää antaa vinkin sinulle ajoissa ennen laukeamistaan.

 

Suuseksi toimii kun muistatte sopia ja puhua yhteiset pelisäännöt. Tehkää asioita mitä tunnette luontevaksi tehdä, eikä kannatta tehdä mitään jos se tuntuu sinusta liian epämukavalta.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.