Käyttämällä erilaisia kahleita ja käsirautoja pystyt rajoittamaan kumppanisi liikettä ja harrastamaan erilaisia sidontaleikkejä. Ihmisillä on luontainen kiinnostu sidontaleikkejä kohtaan ja tämä onkin erinomainen tapa tuntea fyysinen läheisyys ja stimulointi.

” Joskus se vain tuntuu hyvältä kun ei voi kontrolloida ”

Sidontaleikit ja erilaiset valjaat tarjoavat jännittävän tavan antaa kontrolli pois partenerille. Se tarjoaa mahdollisuuden tuntea kenties jopa kipua ja nautintoa samaan aikaan ilman, että voit vaikuttaa tilanteeseen. Sidontaleikeissä siis toinen osapuoli toimii alistettuna ja alistuu näin dominoivan osapuolen tahtoon. Sidontaleikit tarjoavat odostusta ja jännitystä molemmin osapuolille. Jos et ole kertonut vielä kumppanillesi halusta kokeilla sidontaleikkejä, kannattaa sinun lukea kuinka voit kertoa kumppanillesi seksivälineistä. Voit myös yllättää kumppanin suoraan esittelemällä hänelle haluamasi seksilelut netissä. Seksivälineitä löyädt parhaiten eri seksikaupoista.

Mikä lasketaan sidontaleikiksi ?

Mikä oikeastaan on sidontaleikkiä? Sidontaleikin ei tarvitse sisältää heti alkuun kauheaa määrää erilaisia valjaita ja härpäkkeitä vaan voitte aloittaa yksinkertaisesti niinkin helposti kuin pitämällä toisen käsistä kiinni seksin aikana, niin,ettei tämä oi niitä liikuttaa. Helppo lisäys tähän voi olla esimerkiksi perinteiset ”pinkit käsiraudat” joilla kumppanin liikkumista voi jo rajoittaa ja voitte uppoutua fantasian maailmaan.

Muita hyviä sitomisleikkiin soveltuvia välineitä ovat esimerkiksi: silmälaput, köydet, kaulapanta, käsiraudat, kahleet, erilaiset maskit, seksikenut, seksituolit, hieromasauvat ja huivit.

” Tykkään päästä valtaan ja tuottaa kumppanilleni mielihyvää ”

Vinkkejä sitomiseen ja leikkeihin

Muutamia aloittelijan vinkkejä..

Sitomisleikkeihin kannattaa kumppanin valinnassa olla hieman valikoivampi. Parasta on jos tunnet kumppanin ( olet suhteessa/naimisissa hänen kanssaan) jolloin voit luottaa häneen. Alistuminen sidottavaksi voi olla monille arka paikka ja luottamus on siksi tärkeätä, ettei kumppani esimerkiksi ota valokuvia tai videota sinusta kun olet sidottuna ilman lupaasi. On myös hyvä sopia hieman pelisäännöistä ennen kuin lähtee leikkimään. Myös turvasanan valinta voi olla hyväksi jolloin kumppani tietää lopettaa. Aloittelijoiden on myös hyvä lähteä liikkeelle helpoista asioista, esimerkiksi kumppanin silmien peittämisestä tai pelkillä käsiraudoilla sitomisesta mitkä myös kumppani voi halutessaan aukaista. Kun olette tulleet tutuiksi näiden kanssa voitte siirtyä eteenpäin ja toteuttaa fantasiaa laajemmin.

Kokeneemmat sitomisleikkien ystävät voivat voivat esimerkiksi hyödyntää sängyn kulmia sidottaessa tai viedä sitomisleikit kokonaan makuuhuoneen ulkopuolelle. Myöskin erilaisten seksilelujen kuten seksituolien ja keinujen tuominen mukaan on hyvä ajatus. Myöskin pukeutumiseen kannattaa panostaa ja hankkia mieleiset ja sopivat asut fantasian toteuttamiseen, olivatpa ne sitten uniformuja tai kiltin koulutytön asut.

Jos sinusta tuntuu, että olet jo kokeillut näitä kaikkia niin suosittelemme, että päästät luovan puolesi esille erilaisten köysien, maskien ja valjaiden kanssa. Hanki kirja esimerkiksi sidonnasta ja opettele erilaisia sidontatyylejä. Muista kuitenkin että jokaisella meillä on oma makumme sidontaleikkeihin joten älä ylitä kumppanisi rajoja.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.