Seksivälineet voivat olla loistava tapa pariskunnille tutkia uusia seksuaalisia puoliaan ja viedä yhteinen seksielämä täysin uudenlaiselle tasolle. Seksivälineet muistuttavat meitä siitä, että seksi voi ja tulisikin olla hauskaa ja siitä tulisi nauttia täysin rinnoin.

Jos olet täysin uusi seksilelujen kanssa, etkä esimerkiksi ole koskaan kokeillut vibraattoria on hyvä edetä rauhassa. Voit myös kokeilla seksilelua ensiksi itse, jotta kehosi voi siihen tottua rauhassa eikä kukaan vain ”survo” sitä sisälle. Parillesi kannattaa opettaa tämän jälkeen miten lelu toimii ja missä paikoissa se toimii. Kun olet itse oppinut seksilelun käytön voit parisi kanssa yhdessä käyttää sitä kehossasi.

Alle olemme laittaneet muutamia erilaisia seksileluja joista pariskunnat voivat lähteä liikkeelle seksilelujen maailmaan

 

We Wibe

We wibe seksilelu on erittäin kehuttu ja suosittu seksilelu joka soveltuu hyvin naisille ja erityisesti pareille yhteiseen kivaan. Tätä seksilelua ovat kehuneet monet seksikaupat maailman parhaiten myydyksi seksileluksi. We wibe seksilelua voi siis käyttää yhdynnän aikana. Seksilelussa toinen pää laitetaan vaginaan samalla kun toinen puoli stimuloi klitorista. Lelu on erittäin helppo puhdistaa ja käyttää.

 

Liuku-, kiihotusvoiteet ja hierontaöljyt

 Monesti pariskunnat saattavat helposti unohtaa erilaiset liukuvoiteet, öljyt ja kiihotusvoiteet. Näillä tuotteilla on helppo päästä alkuun ja seksikokemus voi parantua huimasta esimerkiksi liuku- ja kiihotusvoiteella.

 

Käsiraudat

Niinkin yksinkertainen seksilelu, kuin käsiraudat voi auttaa fantasioinnissa monia ja tuoda lisää uskallusta kokeilla erilaisia seksileluja. Käsiraudat voivat esimerkiksi olla hauska lisä, jos haluat kiusoitella hieman kumppania tai tarjota ”Katsoa saa mutta ei koskea” – esityksen

 

Seksielokuvat

Seksielokuvat ovat mukavaa katsottavaa perjantai-illalle, yhdessä. Seksielokuvissa on tärkeää, että kumpikin haluaa katsoa kyseistä seksielokuvaa. Monet seksikaupat tarjoavat seksielokuvia jotka ovat suunnattu nimenomaan pariskunnille, jotta molemmat voisivat niistä nauttia.

 

Penisrengas

Penisrengas on pareille sopiva seksilelu joka varmistaa, että miehen erektio pysyy kovana ja sen avulla on jopa mahdollisuus kasvattaa erektiota. Penisrenkaaseen on myös mahdollista lisätä vibraattori klitoriksen hieromista varten.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.