Toivotko, että sinulla ja kumppanillasi olisi parempaa seksiä ? Toivotko, että teillä kahdella olisi enemmän kemiaa makuuhuoneessa tai onko seksi abc vähän hukassa ? Monesti kun seksi ei toimi, alkaa esiintyä tekosyitä ja läheisyys katoaa jolloin tilanne kärjistyy lisää. Nyt on aika ottaa härkää sarvista ja selvittää nämä ongelmat, opi kuinka seksi voi taas lähteä luistamaan.

Seksin muuttuminen vaivaa monia aviopareja tai nuorempiakin suhteita kun he alkavat olemaan pidemmän aikaa yhdessä. Seksistä voi kadota se kiihko ja intohimo jota se oli alussa täynnä. Luultavasti myös tiedätte että teillä on mahdollisuus saada sitä samaa hurjaa seksiä jota teillä oli suhteen alussa. Tarvitsette vain tönäisyn oikeaan suuntaan.

Paras tapa lähteä parantamaan seksiä on saada se tietty X tekijä takaisin makuuhuoneeseen ja aiheutettua kumppanissa sydämmen pysäyttävän ”WAU” ilmiö. Tämä voi olla jopa luultua helpompi tapa sillä se voi esimerkiksi olla uusi seksiasento jota te kumpikin haluatte. Uuden seksiasennon koittaminen voi sytyttää unohtunutta kipinää ja rikkoa arjen kuviot hyvin. Rikkokaa kuviot hetkeksi ja poistukaa mukavuusalueelta kokeilemaan jotakin jännittävää.

Toinen hyväksi koettu tapa on dominointi. Lähes jokaisella miehellä ja naisella on samanlaisia fantasioita dominoinnista ja alistamisesta. Sillä kaikilla meiillä on vielä eläimelliset vaistot tallella ja me kaikkia haluamme tuntea sitä eläimellistä läheisyyttä mutta joskus saatamme olla liian peloissamme kysyäksemme tätä kumppaniltamme. Ottakaa kuitenkin asia puheeksi. Tulette huomaamaan kuinka paljon teillä voikin olla yhteisiä mielikuvia ja haluja.

Kolmas tapa on lähestyä seksiä kokonaan fantasian kautta ja saada näin parempaa seksiä. Oletteko jakaneet toisillenne omia fantasioitanne ? Oletteko kertoneet kuinka haluatte päätyä piiskatuksi tai kokeilla erilaiset seksivälineet läpi ? Moni meistä ei edes kehtaa tunnustaa jos omaa seksifantasioita – Ja kyllä, kaikilla meillä niitä on! Monesti esimerkiksi miehille voi olla kova paikka tunnustaa, että haluaa kokeilla esimerkiksi anustappia tai muita seksileluja kun taas nainen voi pelätä miehen reaktiota jos hän haluaa vibraattorin. Tässä ei kuitenkaan ole mitään hävittävää, sillä jos kumppanisi sinua rakastaa, hän varmasti haluaa tuottaa sinulle myös mielihyvää ? Fantasiat ovat oiva tapa mahdollistaa teille parempaa seksiä, yhdessä.

Neljäntenä kohtana teidän tulisi käyttää aikaa toisiinne ja tehdä asioita toistenne hyväksi. Käyttäkää hetki aikaa esimerkiksi naisilla siihen, että valitset seksikkäät alusvaatteet ja meikkaat hieman. Mies taas vuorostaan voi ajaa parran, käydä suihkussa ja siitiytyä. Käyttäkää hieman aikaa, että laittaudutte toisianne vartenja huomaatte pian, että se tuottaa tulosta. Pienet teot voivat tehdä suuren vaikutuksen jos ne tekee täysin toista ajatellen ja hänen hyväkseen.

 

Monet parit tuskailevat seksin kanssa ja pohtivatkin kuinka voivat saada parempaa seksiä. He ovat usein liian väsyneitä tai kyllästyneitä yrittämään mutta sen ei kuitenkaa tarvitse olla näin. Parempaa seksiä on todellakin mahdollista saada, käyttäkää toisiinne vain hieman lisää aikaa ja rikkokaa kaavoja makuuhuoneessa, kokeilkaa jotakin uutta! Helppo tapa saada piristysruiske seksielämään on tutustua seksikauppojen valikoimaan.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.