Myytit jotka leijuvat naisten orgasmin yllä

Ihmiset ovat kehittyneet pitkälle ajoista, jolloin epäiltiin, että naisella ei ole orgasmia ollenkaan. Nykyisin naisten seksuaalinen tietämys on kasvanut ja kasvaa koko ajan ja orgasmeja saavutetaan mm. Seksilelujen ja yhdynnän kautta. Monesti kuitenkin miehillä ei ole suoranaista ymmärrystä ja liika yrittäminen saada nainen tyytyväiseksi kaikin tavoin ei aina olekkaan paras keino.

Myytti: KAIKKI naiset haluavat orgasmin G-pisteen kautta

Yksinkertaisesti: Aivan tuulesta temmattu. Vaikka onkin totta, että monet naiset nauttivat G-pisteen orgasmeja, se on silti täydellinen orgasmimyytti, että kaikki naiset haluavat sitä. On monia naisia joille G-pisteen stimulointi vaikka ”oikein” tehtynäkin, voi aiheuttaa epämukavaa tunnetta. Se voi jopa joillekkin luoda tunteen, että tarvitsee virtsata välittömästi, joka ei varmasti ole hauskaa seksin alussa. Se voi myös aiheuttaa hänelle kivun tuntemista, eikä siis seksikkäällä SM tavalla. Kyllä, on totta että naiset haluavat G-pisteen stimulointia mutta eivät kuitenkaa aina, joten tätä ei tulisi pitää itsestään selvyytenä.

Myytti: Naiset tarvitsevat OSAAVAA kumppania orgasmiin

Monet miehet ovat ylpeitä heidän kyvyistään tehdä naiselle orgasmi (ja taitosi ovat varmasti arvostettuja), mutta lopullinen vastuu naisen orgasmista kuuluu hänelle itselleen. On täysin normaalia, että naisen voi olla vaikea saavuttaa orgasmia emättimen kautta- siksi meillä on myös klitoris. Merkitys: Nainen voi silti saavuttaa upean orgasmin vaikka rakastaja on neitsyt jonka kokemus ja osaaminen ovat rajattu. Miehen ponnistelut ovat hyödyllisiä ja tärkeitä, mutta jos nainen ei pysty saavuttamaan orgasmia, ei tällöin syyttely auta. Lisäksi monet naiset kärsivät esiintymisjännitys aivan kuin miehet. Jos nainen kuuluu tähän ryhmään, ei taitavinkaan hurmuri voi tehdä hänelle orgasmia. Usein jos nainen ei tunnu saavuttavan orgasmia on hyvä ottaa asia puheeksi ja yhdessä puhua kuinka voisitte parantaa hänen nautintoaan.

Myytti: Naiset tarvitsevat orgasmin nauttiakseen

Tämä on taas myytti jossa miehet eivät näe eroa naisiin. Seksi tuntuu hyvältä saitpa orgasimin tai et. Kun se yhdistetään oikealla lailla läheisyyden tuntemiseen voi kokemus tällöin olla äärinmäisen tyydyttävä saipa hän orgasmin tai ei! Monet naiset jopa pitävät enemmän esileikistä kuin varsinaisesta seksistä ja orgasmista. Miksi? Koska joillekkin naisille suutelu, halailu ja hyväily tarjoavat enemmän tyydytystä. Jos nämä asat yhdistää rauhalliseen seksiin ja nautintoon tulee nainen varmasti lopussa olemaan tyytyväinen.

Myytti: Vaginan sisältä saadut orgasmit ovat parempia kuin klitoriksella saadut

Tämä myytti on vähän kuin vertaisi omenoita ja appelsiineja, tai no, ei aivan mutta ymmärrät idean. Lähtökohtaisesti molemmat ovat täysin tyydyttäviä ja ne voivat tarjota samanlaista nautintoa. Ainoa syy miksi vaginan kautta saatuja orgasmeja pidetään pyhänä graalinmaljana on se, koska niitä esiintyy keskimäärin harvemmin. Tilastollisesti ottaenon arvioitu että 30% naisista ei koskaan koe tätä ja vain 30% saa säännölisesti orgasmin vaginan kautta yhdynnän tuloksena. Sinulla on siis erittäin hyvät mahdollisuudet tapailla tai mennä naimisiin naisen kanssa joka ei koskaan tule saamaan orgasmin vaginan kautta. On hyvä huomata, että klitoriksen kautta saatuihin orgasmeihin ei pidä suhtautua mitenkään kevyesti, sillä ne voivat olla aivan järisyttävän mahtavia oikeissa olosuhteissa ja osa naisista pitävää niistä enemmän.

Tässä on esiteltynä 4 erilaisia myyttiä orgasmeihin. Muistakaa kuitenki, että kumpikaan ei ole yksinään vastuussa orgasmistaan, eikä myöskään toisen orgasmista. Jos jokin tuntuu hiertävän tai halu kokeilla jotakin uutta – Puhukaa. Keskustelemalla haluista ja siitä mikä tuntuu hyvältä on helppo saavuttaa hyvä orgasmi yhdessä.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.