Jos ajatus siitä, että kumppanisi avaa kaappisi oven ja löytää sisältä sinun seksivälineitä tuo sinulle kylmän hien pintaan niin silloin sinun kannattaa miettiä kuinka ajattelit tuoda seksivälineet parisuhteeseen. Tässä muutamia vinkkejä.

Seksivälineet ja parisuhde eivät ole toistensa vastakohtia. Monesti ihmiset jotka ovat tuoneet seksivälineet parisuhteeseen ovatkin huomanneet kuinka se tuo aivan uudenlaisia näkökulmia ja voikin sytyttyy jälleen unohtuneen intohimon liekin.

Olen juuri aloittanut uuden parisuhteen ja käytän seksivälineitä. En kuitenkaan uskalla kertoa siitä hänellä, mitä pitäisi tehdä ?

Suhteessa parasta on olla aina rehellinen ja avoin. Voit lähestyä kumppaniasi asian ulkopuolelta hieman kierrellen huumorilla. Kerro vaikkapa kuinka näit tänään Citymarketissa vibraattorin alennuksessa ja se pisti sinut nauramaan tms. Katsele kumppanisi reaktiota ja totea vaikka leikkisästi että pitäisikö ensikerralla hankkia teille yhteinen seksilelu. Muista, että seksuaaliset asiat kannattaa pitää rennolla tasolla ja unohtaa liika vakavuus, kukapa meistä ei haluaisi nauttia ?

Kumppani ei halua että käytän seksileluja. Hän sanoo, että jos hän olisi riittävä, ei seksivälineille olisi mitää tarvetta. Kuinka selitän että asia ei ole näin.

Varsinkin miehet voivat helposti kokea, että seksilelut tekevät heidät tarpeettomiksi ja laskevat heidän itsetuntoaan. Pyri kuitenkin kertomaan, että seksielämänne on todellakin tyydyttävää, mutta et vain halua hänelle paineita orgasmin tuottamisesta. Voitte myös keskustella, jos esimerkiksi käytätte vibraattoria yhdessä esileikin aikana (sinä makaat ja hän ohjaa) jolloin hän voi nauttia kun sinä kiihotut. Onkin hyvä muistuttaa, että seksivälineet ovat täällä parantamassa seksuaalisia kokemuksia, eivät korvaamassa seksiä

Seksivälineet yhteiskäyttöön

Kun haluat tuoda seksivälineet parisuhteeseen, paras on aloittaa jostakin pienestä ja valita jotakin kivaa yhdessä. Se voikin olla erittäin hauska ilta lähteä yhdessä selailemaan eri seksikaupat netissä ja puhua samalla mikä sytyttää – Löydätte varmasti jotakin josta kumpikin pitää

Monesti seksikaupat myyvät myös parisuhteeseen tarkoitettuja seksileluja/paketteja joista te kumpikin voitte nauttia yhdessä. Jos ette ole aivan varmoja voitte lähteä pienestä liikkeelle. Esimerkiksi ”pinkit karvaiset käsiraudat” tai vaikkapa pieni klitorista hierova vibraattori voi olla oivallinen lähtökohta. Myöskin hieroma-, ja likuvoiteet sopivat hyvin ja niillä saakiin romanttisen tunnelman käytiin.

Myös esimerkiksi penisrengas voi olla hyvä hankinta vahvistamaan peniksen erektiota ja pidentämään sitä miehelle, sillä kaikilla meillä joskus erektion kovuus vaihtelee.

Kaikkein tärkeintä seksivälineitä käyttäessä on kommunikointi keskenään. Tutustukaa seksileluihin rauhassa ja pyöritelkään niitä ympäri kehoa, jos jokin tuntuu oikein hyvältä, kerro se myös kumppanille, että hän tietää mistä pidät.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.