Miehen siemensyöksy on lähes poikkeuksetta paljon nopeampi kuin naisen orgasmia.

Normaali fyysinen kohta jolloin mies saavuttaa kliimaksin ja siten siemensyöksyn on noin 1-3 minuutin kuluttua päästyään emättimeen. Nainen kuitenkin usein saavuttaa huippunsa vasta 12 – 14 minuuttia yhdynnän jälkeen.

Kun mies laukeaa paljon ennen naista, se ei aina takaa partnerille parasta nautintoa. Nainen usein saattaa silti olla hyvin ymmärtäväinen ja hyväksyä tilanteen mutta varmasti myös mies haluaa, että rakastelu on molemminpuoleinen nautinto.

 

Erilaisia tapoja hallita ennenaikainen laukeaminen

 

Kiinnitä huomiosi muualle

Jos kiihotut liian helposti ja tunnet kuinka laukeaminen lähenee, ota syvään henkeä ja ajattele jotakin muuta. Jotakin erittäin tylsää jos mahdollista. Kun olet vähemmän keskittynyt kiihottavaan tapahtumaan voit jatkaa aktia pidempään.

 

Seis ja jatka – tapa estääksesi ennenaikainen laukeaminen

Jos tunnet että alat lähestyä laukeamista, rauhoita tahtia, suutele tai ota peniksesi kokonaan pois sisältä ja anna aikaa itsellesi rauhoittua hieman jotta estät laukeamisen. Jatkamalla ja pysäyttämällä aktia pystyt oppimaan pidentämään seksuaalista kanssakäymistä.

 

Pidempi esileikki takaa kumppanillesi nopeamman laukeamisen

Jos sinusta tuntuu, että mikään ei auta vaan laukeat silti liian aikaisin, voit ennen seksin aloittamista pidentää esileikkejä niin, että kumppanisi käy varmasti kuumana ja hänen on helmpompi laueta. Tällöin teillä on paremmat mahdollisuudet laueta samaan aikaan. Esimerkiksi erilaiset seksivälineet voivat olla ratkaisu jolla saat kumppanisi syttymään ilosta.

 

Masturboi estääksesi ennenaikainen laukeaminen

Tutustu itseesi eri tavoin, harjoittele erilaisia tuntemuksia ja opi hallitsemaan näitä. Voit myös näin kasvattaa itseluottamusta asiassa.

 

Geelit ja voiteet jotka estävät ennenaikaisen laukeamisen

Käyttämällä laukeamisen pitkittämiseen tarkoitettuja geelejä voit pitkittää seksuaalista kokemusta. Näiden geelien tarkoitus on vähentää peniksen pään herkkyyttä ja hidastaa laukeamista. Lähes kaikki seksikaupat myyvät näitä voiteita. Katso tuotteen nimessä ”Delay” sanaa, (englantia ja tarkoittaa viivästymistä). Yleensä Geeliä on hyvä hieroa noin 15 minuuttia ennen seksin aloittamista ja varmistaa että geeli tai spray suihke imeytyy tai muuten myös kumppanisi alueet tulevat puutumaan geelistä.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.