69 on erittäin tunnettu ja suosittu seksiasento ympäri maailmaa. Tässä seksiasennossa kaksi ihmistä suuntaavat katseens kohti toisen sukupuolielintä ja tuottavat mielihyvää suun avulla. Tämä seksiasento toimii niin eri sukupuolta olevan kuin myös samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa.

Yleinen paikka jossa 69 seksiasento tehdään on makuuhuoneessa joko rinnakkain tai päällekkein. Vaihtoehtoisesti tätä seksiasentoa voi myös tehdä esimerkiksi niin, että toinen kumppani kannattelee toista seisaalteen. Moni ihminen puhuu, kuinka 69 seksiasento on paljon normaalia suuseksiä parempaa

69 seksiasentoon liittyy monenelaisia uskomuksia ja tässä niistä muutama:

-> Se on epämiellyttävää ja hankalaa asento ryhtyä
Totuus: Jos 69 asento onnistuu oikein, se voi olla erittäin houkutteleva esileikki ja jos olet kokematon, se tulee varmasti myös paranemaan muutaman harjoituskerran jälkeen. Muista, että kaikkein tärkeintä on tuntea olo mukavaksi tässä asennossa

-> Suurempikokoinen nainen ei voi olla päällä 69 asennossa
Totuus: 69 asennossa on mahdoton ”tukehduttaa” ketään, johtuen ruumiin asennosta

-> Kaksi isokokoisempaa henkilöä eivät voi harrastaa 69 asentoa
Totuus: Vaikka paino onkin yksi tekijä, voitte silti esimerkiksi makaa rinnakkain 69 asennossa jolloin asento onnistuu hyvin.

 

69 asento rinnakkain

69 asento rinnakkain on usein asento, minkä monet unohtavat vaikka se onkin aivan mahtava asentona.

Tässä asennossa makaat sängyllä kumppanisi kanssa vierekkäin ja koska asennossa kumpikaan ei joudu olla alla, ei myöskään tarvitse huolehtia siitä. Asento antaa tasapuolisen mahdollisuuden kummallekkin tuottaa nautintoa suun avulla.

• EDUT

* Ei tarvitse murehtia, että alempana oleva henkilö vahingoittuisi

* Voit hyödyntää käsiä kumppanisi ruumiin hieromisessa samaan aikaan.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.